Sömnbrist

Har jag nångång nämnt att jag i princip aldrig sover?
När jag går till skolan lägger jag mig mellan 3-4, för att stiga upp 7. Är det helg lägger jag mig väl runt 5 skulle jag tro, i genomsnitt, går upp vid 8-9. Klarar inte av att sova. Att somna. Att drömma.
Nej, usch bara negativt.
Blir ett pojkvänsinlägg, förlåt, men har mycket tankar kring detta just nu. Jag brukar bli jättenervös precis innan jag ska träffa honom, tittar mig i spegeln sjukt ofta och så vidare. Min pojkvän har jag ändå känt i fyra år, så han har sett mig utan smink, med smink, festfixad, han har sett mig ledsen, glad, förstörd, överlycklig, sovandes osv. Han har sett mig precis som den jag är, han vet vilken humor jag har och hurdan person jag är, vad jag gillar och ogillar. Det är han som får mig att må någorlunda bra, han som ger mig lycka och honom som jag vågar vara mig själv med. Jag kan prata öppet om ätstörnings-grejerna med honom för han känner till hela min historia ang ätstörningar, samt min barndom. Dock så är jag alltid jättenervös precis innan jag ska träffa honom.

Feb. 25, 2010

Hatar skolan. Den dränker mig.
Förövrigt är jag fast på 57.2 kg, går inte ner mer. Någon som har några tips på hur jag ska göra? Kommer inte ner...
Blir ett galet inlägg dethär. Men jag är rätt galen just nu. Jag är någon som inte orkar något. Förlåt.

Överreagerar jag?

Förlåt mig, om jag tvekar ibland
Men jag lovar att bättra mig, precis som jag har sagt



Planer

Kommer älska denhär dagen i matväg känner jag på  mig!

Åt frukost, en klementin med familjen. Sa att jag inte var speciellt hungrig. Sen idag ska jag gå på bio, så jag missar middagen samt att jag kommer köra mitt gamla bio-godis-trick, så jag kommer inte få i mig några kalorier där trots att familjen tror det!

Sen ikväll ska vår familj fira Semle-dagen, men jag hatar semlor och har gjort det hela mitt liv, så får äta en frukt då. Och det är vad jag har planerat att jag ska äta idag, loving this!

Nu är det jävligt bäst för dig Isabelle, att du håller dig till din plan. Sluta trycka i dig en massa saker, sluta betala för att bli tjock, bli smal och omtyckt för en enda jävla gångs skull. Ska det vara så jävla svårt?













Grattis! Du har fått mig att ge upp

Som om det inte räcker med att jag får ont i magen av att han tog bort fb-bilden, får jag några timmar senare ett mejl. Från en bekant, en kompis till en bekant snarare. Med andra ord vet jag fan knappt vem bruden är. Och i mejlet står det "Din pojkvän höll om *namn* och det såg ut som om dem pussades och strulade MEN vi är inte säkra, så jag vill inte säga att han var otrogen för det vet vi inte. Så ta och snacka med honom och freaka inte ut. Kram på dig!"

Jag vet att min pojkvän inte är otrogen mot mig, jag vet att han älskar mig. Jag omvandlade honom från stadens player till en onewomanguy. Jag var väl bara naiv som trodde att han hade slutat sitta och hålla om alla tjejer, av respekt för mig. Grejen är, jag vet att han inte var otrogen. Det vet jag. Så det är inte det som stör mig. Men varför i helvete ska jag sitta och lipa för att han håller om andra tjejer?

Jag vet ju hur det var när han och jag bara var kompisar. Pussades lite sådär kompispussande, varje dag. Satt jättenära, han pussade på min hals och gjorde sugmärken ibland. Men det betydde ju ingenting, han gjorde så med alla andra tjejer också. Jag vill bara inte att han ska hålla på så med tjejer nu, när han är tillsammans med mig..  Det betyder kanske inte något för honom, men för mig gör det det. Känslan att man inte räcker till, att man inte är bra nog, vad är det hon har som inte jag har? Dom man älskar mest i världen sviker en och man tror inte att det gör så stor skada, men det gör det. Självförtroendet sjunker till botten, pålitligheten kan ju dra åt helvete, klumpen som bara blir större hela tiden.
Vi ska sova över idag också. Ska först på bio med familjen och sen skulle jag ringa honom när jag kom hem. Eller ja, det var inte bestämt om vi skulle sova över. Om han hade något att göra, skulle vi bara vara efter bion. Om han inte hade något att göra skulle vi sova över.

BEHIND EVERY BITCH THERE'S A BOY WHO MADE HER THAT WAY.

Miss you

Saknar dig Amf, var är du nånstans? ♥

I have no more time for you hurting me

What's wrong with me? 
I get lonely in a crowd, 
Everyone is smiling,
But I made myself left out.

I got an imaginary shield around me,
But nobody's ever really getting through.
I keep thinking that they're gonna break me free, 
But they never do

When somebody's knockin,
When somebody wants me,
When somebody's trying to love me completely.
I get scared,

Don't know how it works.
Will somebody save me? 
Or will I get burned? 
Don't wanna get burned..


Is there thickness in the air? 
Or are you heavy on my heart? 
Why can't I just fit in? 
Why can't I do what everyone else does?


Självförtroende

Jag har så förbannat dåligt självfötroende. Dåligt dåligt är det väl inte precis, det är mer det att det vacklar av minsta lilla grej. Min pojkvän la ut en bild på mig på fb för ett tag sen där det stod att jag var hans ängel och lite sånt. Kollade in hans fb idag, okej han hade tagit bort typ 30 bilder totalt på sig samt sitt enda album där han hade två bilder (en på honom, en på mig). Av detta fick jag en klump i magen. Är jag bara äckligt jobbig, eller hade ni också reagerat på detta?

Känner mig urlöjlig. Men har så ont i magen nu..

Dagens vikt

Vikt 19/2-10 : 57.6 kg.
I'm slowly getting there.... Lycka.

Skolan

Skolan just nu alltså.. Den äter upp mig levande. Den slukar mig, trycker i mig en jävla massa sanningar om mig själv och vad folk tycker om mig för att sedan spotta ut mig, halvdöd.
Jag glider runt i skolan. Har varit allmänt nere, alltså inte normalt "ana-nere", utan riktigt nere. Deprimerad, likgiltig, alla tecken liksom. Det är inte bra, det vet jag ju. Ändå kan jag inte förstå varför, jag är väl lycklig? Eller? Nej? Jag vet inte. Det är som att ingenting betyder något längre. Det enda jag har kvar är ana och allting känns så "slentrian" just nu. Äta, ångest, inte äta, stolthet, äta, ångest, inte äta, stolthet osv osv.
Jag vill vara mer än dethär. Jag vill gå tillbaka till min fejkfigur i skolan, för då verkade jag åtminstone lycklig, då kände jag saker. Just nu vet jag inte vad som är fel på mig, jag är bara... Jag bara är helt enkelt. Det är en bra förklaring.
Hoppas att ni mår bättre. <3

Åh, så äcklig jag är?!

Ärligt talat, vadfan är mitt problem?!
JAG åt lunch i skolan idag! Jag var inte hungrig, ingenting, jag bara tog mat utan att tänka på det. Det var inte förrän efteråt, när jag blev så jävla illamående och hade så sjukt ont i magen som jag insåg att jag hade ätit. Blir så himla sur på mig själv, när allt går så bra och allt. Har även varit ciggfri i två dagar, har inte varit fri från cigg en enda dag från 4 juli så är stolt över mig själv.
Ska såklart börja igen i sommar, längtar tills jag kan sitta ute och sola, dricka kaffe och röka.
Tänker på sommaren hela tiden nuförtiden. Tyvärr får detta bli ett kort och bildlöst inlägg då jag har prov imorgon som jag bannemig SKA få mvg på!! Hoppas att ni förstår <3

Kämpa på!

Alla (`v´) - helgen

Som ni kanske gissade var jag med min pojkvän hela helgen. Förutom fredagen, då det var fest. Eller jo iofs, vi var på festen tillsammans, höhö, fick flera gånger höra att vi är skitsöta tsm! Jag är även på superbra humör, eftersom jag har varit hemma hos honom och visst, jag måste äta. Men jag tar så jäkla lite jämfört med vad jag måste ta om jag är hemma samt att han vet att jag precis börjat käka ppiller, så jag säger att jag är lite illamående och så nu i början = slipper allt godis, chips, fett osv. Har bara ätit frukt och hemlagad mat i helgen, är stolt!!! Inte en enda ostbåge!!! Dock känner jag hur mina cravings håller på.. Men äh, JAG klarar det!

Jag har funderat lite. Detdär med att skriva vad jag ätit varje dag, det funkar inte för mig. Jag är mer en "jag-bloggar-om-hur-jag-känner-och-mår-och-hur-det-går-ibland" - bloggare. Det funkar bäst för mig helt enkelt. Hoppas att ni inte blir besvikna nu. ♥
Tänkte också göra ett önskeinlägg snart, så säg vad ni vill läsa om! Min personlighet, hurdan jag är i skolan, hur folk ser mig, fler delar ur min historia (för att se de tidigare, gå in på kategorin Min Historia), hur det fungerar att ha en pojkvän och en ätstörning samtidigt, hur jag döljer det i skolan, om jag äter lunch, osvosv, hit me with your best shot!

BLOGG.SE?!

Jag har skrivit detta inlägget tusen gånger och ger snart upp, gah!!!

However, jag fick min mens i måndags! Förstår ni hur lycklig jag blev?! Herregud, jag tror jag gav av världens glädjetjut. Positivt: jag går nu på p-piller så nu kan jag ha hur mycket sex jag vill! Hihihi.
Jag har fått två awards också, tänkte lägga in dem här :) 

Det som ska göras när man får en award är:

* kopiera awarden från min blogg
* länka personen som du fått den av
* berätta sju saker om dig själv
* välj sju bloggar som du vill ge den till
* länka till dem
* lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award

Sju saker om mig:

1. Jag tänder på när killar låtsats våldta mig, jag älskar det. Jag blir även tänd när jag ser våldtäkter i filmer osv.

2. Hahaha, lite pinsam punkt kanske men jag älskar att suga snopp. Min pojkvän sa det till mig i lördags "Jag har aldrig träffat en tjej som har gillat att suga kuk så mycket som du!" Hahah.

3. Jag hatar clowner. Blir tårögd så fort jag ser någon, får panik.

4. Jag älskar att konditionsdansa, men hatar att "fin-dansa", om ni förstår?

5. Jag rakar benen varannan dag, känner mig ofräsch annars.

6. Jag har extremt lätt för mig i skolan.

7. Jag klarar inte av att ha ofräscha naglar.


Sju bloggar jag vill ge en award:

Här har vi ett litet problem... jag vet inte vilka som har fått osv, så nominera er själva vetja! =)


Men för i h*lvete...

Jag har försökt skriva detta blogginlägg i TVÅ dagar nu! Jag HATAR blogg.se! Jag får bara en j*vla massa errormeddelanden hela tiden!
Satt iaf uppe till halv fyra igår (idag blir det ju?) för att skriva en uppsats som ska in idag som jag inte ens hade börjat på. Är satans stressad, för vi har tre prov samt tre uppsatser till nästa vecka. Allting ska alltid vara veckan innan lovet?!
Jag går på p-piller nu iaf och jag är lättad, för min största fasa var att jag skulle gå upp i vikt. Vikt 11/02-10: 58kg. Okej, jag vet att jag inte går ner i vikt snabbt men det är för att jag tränar bort det + äter mindre, tar lite i taget liksom. Vill att min vikt ska hålla sig därnere sen när jag väl kommit ner till 52 kg. <3
Jag blev jätteglad idag. Mina höftben har "stuckit upp" när jag ligger ner på ~1år, mer eller mindre. Denna veckan har de börjat sticka upp igen, glädjetjut gånger tusen!

Vad händer för er i helgen? Ni VET att ni kan klara det, jag finns och stöttar er genom hela helgen! ♥

Dagens intag

Frukost:  kaffe + apelsin
Lunch: -
Middag: Spaghetti med tomatsås
Övrigt: cigg cigg cigg. hihi. Känns som att det är det enda jag skriver nuförtiden ;p
Alla hjärtans på söndag.. Gosh, har ingen aning om vad jag ska ge min boyfriend. Några tips? Jag har köpt ett läderarmband som jag vet att han velat ha länge, men något annat ?

Länge sen

Länge sen jag skrev, jag vet. Förklaring: har varit hos min pojkvän, drog till honom vid sju-halv åtta i torsdags och kom precis hem. Vad jag ätit? Pizza, donken, ostbågar & cigg. Hur mycket jag väger? 58.3, jag har bara gått upp ETT hekto?! Okej, iofs, vi har haft en del sex men ändå. Blev rätt stolt, dock har jag ändå gått upp. Äh, imån är det vardag, det är helgen som är farlig.
Vi ses imorgon, stay strong! ♥

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Things happen, but we don't really know why

Tog tjuren vid hornen imorse, även fast jag fasat för just denna stunden ända sen sept/okt. Jag vägde mig... JAG vägde MIG!! Blev faktiskt chockad över resultatet. Trodde att jag skulle väga ~2-3kg mer.
Vikt 4/2-10: 58.2 kg

Visst, det är långt kvar till min målvikt. Det är jag medveten om. Men jag blev faktiskt jäkligt glad för jag hade räknat med att jag vägde 60-62kg och var tillbaka på noll, s'att säga. Det svåra är nu att eftersom jag gymmar fyra dagar i veckan så har jag tre dagar i rad som jag inte gymmar på, det är ofta på de dagarna som jag går upp till den där 59'an för att sedan hamna mellan 56-58 de fyra dagarna jag gymmar. Har ni några tips på vad jag kan göra för att slippa denhär onda cirkeln och fortsätta gå neråt? ♥
Älskar denhär bilden, känns som att det skulle kunna vara jag.
Jag har lätt för att bli brun, jag har navelpiercing och om jag
bara går ner tillräckligt mycket så kommer dethär att vara jag!


Älska benen.

Lost myself again and I feel unsafe

Sia – Breathe Me
Drömkroppen.

Sry :/

Förlåt för att det inte blev något inlägg igår, slutade vid 3 och skulle träffa min pojkvän vid 4, gym vid 5 och sen gick jag hem till honom igen så kom hem runt halv tolv-tolv.. Jag svär att den enda anledningen till att jag inte går upp överdrivet mycket i vikt är min kombination av cigg+sex... Hah, ironiskt. OCH JAG TROR ATT JAG HAR PMS IDAG :D fattar ni hur lycklig jag är över det? Jag är lättirriterad som fan + att jag har ömma bröst. Åh, jag bara längtar.. Låter sjukt men ja.
Dagens intag:
Frukost: en apelsin
Lunch: en fralla med sallad, tomat och gurka
Middag: -
Övrigt:
ska äta äggröra när jag kommer hem från gymmet idag.

Kanske skulle berätta lite mer om hur mitt liv har utvecklats :) Jag gymmar fyra gånger i veckan (tyvärr kan jag inte gymma oftare, då skulle familjen misstänka något med tanke på mitt förflutna..). Jag har ~6 gruppträningar i veckan och 3 gymmaskinsträningar. Jag går på dans också, men är aldrig där för jag tycker att det är så tråkigt, ska börja på ragga nästa termin.
Jag är eleven som är smart, som liksom bara fattar trots att hon inte pluggar i skolan, som alla lärare hatar. Varför? Jo, för att jag pratar bort lektionerna, har roligt osv och trots det får bra betyg även om jag inte pluggar! Visst, jag struntar i vissa inlämningsuppgifter. Men jag får fortfarande bra betyg på prov och läxförhör, förberedda som oförberedda.
Hurdana är ni i skolan, avskyr lärarna er, älskar er, ignorerar er, märker er inte överhuvudtaget osv..?

Äntligen hemma

Äntligen hemma!
Spenderade mestadels utav dagen med min underbara pojkvän som precis åkte iväg till sin kickboxning. Dagen har ändå gått rätt bra, med tanke på att jag precis kört igång.
Dagens intag:
Frukost: en klementin
Lunch: -
Middag: pasta med egengjord tomatsås + mängder av sallad
Övrigt: haha cigg såklart. men det behöver jag nog inte skriva längre ens.
Jag är så jäkla rädd för en sak just nu. Hade sex med min pojkvän för drygt en vecka sen och han kom i mig, visst, han brukar få komma i mig när jag hade mens men just den veckan hade jag ägglossning, eller jag tror det iaf. Jag som aldrig brukar tänka på min mens, utan jag bara får den en gång i månaden, är nu helt plötsligt jävligt skiträdd för att vara gravid. Går runt och tänker på det konstant. Så pinsamt att gå till ungdomsmottagningen och be om abortpiller, hur fan gör man? Så får gå runt och vänta 1-2 veckor till...

RSS 2.0