Radera alla inlägg?

Funderar på att radera alla inlägg och börja om från början.
Jag har klarat av att hålla mig nere på 57kg i nästan en månad nu, utan att gå upp. Det är positivt! Men det negativa är att jag inte går ner nånting..? Börjar få panik inför sommaren. Jag är så fet, så äcklig, så himla disgusting.
Tog även ur min navelpiercing för kände att jag inte kunde vara nöjd med den. Den är så jävla fin, men på min mage ser det bara äckligt ut...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja kom igen! Radera alla inlägg och börja om på nytt tillsammans med mig, vi kan peppa varandra. Imorgon börjar vi!

2010-04-25 @ 16:52:29
Postat av: LP

Åh, du har en massa inspirerande bilder och liknande, och bra inlägg. Jag känner precis som du och vissa inlägg skulle jag kunnat skriva själv.



Kan du inte bara starta en ny blogg? eller bara byta design eller något och starta om för dig själv? jag kommer iallafall följa dig och jag önskar dig all lycka, men jag tycker inte du ska radera allt gammalt.



Och tänk själv, det är minnen. Vissa minnen kanske du inte vill glömma av inläggen. Sånt förlorar du ju också.. Nej, nej till raderingen :)

2010-04-28 @ 18:22:19
Postat av: Ask Ana

Hej! Det är Ana My Friend ~AMF~ här (http://anamyfriend.webblogg.se/). Min förra blogg blev upphittad så har gjort en ny blogg. Min gamla blogg kommer vara kvar, men kommer nog knappast skriva något på den. Bara så du vet :)

2010-06-18 @ 01:46:51
URL: http://askana.blogg.se/
Postat av: issa - rappare och låtskrivare

hej allt bra? :)= kram

2010-09-10 @ 15:51:03
URL: http://issabellek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0